Met M-M-T kiest u voor een perfecte partner voor uw project →

Waarom kiezen voor Altez

Om onze visie te realiseren bieden wij u een totaalconceptaan, van eigen ontwerp en productie tot oplevering.
Als partner streven wij ernaar om uw gebouw een constructieve bijdrage te doen leveren tot de doelstelling van uw onderneming.

Er is meer dan één reden waarom u best Altez als vaste bouwpartner kiest:

Reden 1

We beschikken over een eigen ontwerp-, studie- en stabiliteitsbureau. U hoeft niet op zoek naar een extern bureau, maar vindt een integrale dienst onder één dak. Dit laat minder ruimte voor misverstanden toe en zorgt voor een vlottere samenwerking.

Reden 2

Iedere divisie heeft zijn gespecialiseerde clusters. Die hoge mate van specialisatie verzekert u een diepgaande vakkennis bij elk type project. We ontwerpen en bouwen uw complete gebouw tegen de voordeligste prijs. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de modernste technieken, die ervoor zorgen dat aan alle wettelijke regelgeving per land of regio is voldaan. We voeren ook speciale werken uit via een aantal gespecialiseerde en geselecteerde onderaannemers.

Reden 3

We produceren zelf prefab betonwanden en staalconstructies, en beschikken over een raam- en deurenfabriek. Een mooi voorbeeld van onze geïntegreerde aanpak. Doordat we zelf produceren wordt de oplevertermijn aanzienlijk verkort. Geen tussenstappen meer, geen vertraging door derden!

Reden 4

Altez telt een 400-tal medewerkers (waaronder 27 montageploegen (eigen als onderaanneming) en 8 eigen onderbouwploegen, die vanuit drie geografische locaties aan uw project werken. We koppelen hiermee een internationale ervaring en knowhow aan de flexibiliteit van een lokale aannemer.