Met M-M-T kiest u voor een perfecte partner voor uw project →

Altez Group

Altez Group, opgericht in 1991, is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in o.a. kantoorruimtes, toonzalen en winkelruimtes, werkplaatsen en productieruimtes, logistieke en distributiegebouwen, garages en carwashes, wijnloodsen, sportcomplexen en verzamelgebouwen.

De fundamenten van Altez Group bestaan uit gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen die uw project van A tot Z uitwerken. In ieder onderdeel van het proces wordt u met raad en daad bijgestaan door eigen professionals. De kwaliteit en creativiteit van onze gebouwen ligt niet enkel in de materialen maar ook in de menselijke factor die erachter zit.

Altez Group heeft alle stappen in het bouwproces in eigen beheer. Eigen productieafdelingen staan garant voor kwalitatieve prefab betonelementen, metaalconstructies, ramen en deuren en HVAC.

Vanuit twee vestigingen in België vertrekken dagelijks eigen professionele bouwploegen naar verschillende werven, verspreid over België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Voor zowel bouw als afwerking kan u bij Altez rekenen op een gemotiveerd en ervaren team.

Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in onze sector en worden onze realisaties geprezen en beleefd door ontelbare tevreden klanten. Altez is een bouwgroep die leeft en die iedere dag wint aan ervaring en deze ervaring delen wij maar al te graag met u.

Samen bouwen wij aan uw toekomst!